Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

A szerelő műhelyben

2009.04.15. 13:19 - L.Moni

Ma apa itthon hagyta az autót mert már nagyon le kellett cserélni a téli gumikat nyárira. Naná, hogy mi intéztük Cicusommal:) Nem messze tőlünk van egy szerelő műhely egy nagyon kedves idős bácsi a tulaj. Oda vittük most is az autót. Már reggel bementem megkérdezni ráérnek-e megcsinálni és annak ellenére, hogy ott sorakozott a sok autó szerelésre, kerékcserére várva bepréselték még ma délelőttre a fordot. Mikor elvittük az autót megkerestük ott a mosdót mert csincike nagyon összekente magát azon a rövid úton míg odaértünk. Már a szerelők is elbűvölték, nézte őket mit csanálnak. Egyfolytában azt ismételgette: atóóóó, atóóóó:)) A nagy szám a mosdó mellett lévő váróterem volt. Két hatalmas akváriummal amik tele voltak szebbnél szebb halakkal. Gréti sikongatott örömében mikor meglátta. Mutatta nekem őket, követte a kis kezével, hogy merre úsznak. Magyarázott nekik a maga kis nyelvén lelkesen. Olyan nagyon lelkesen, hogy kijött a szobájából a titkárnéni megnézni ki is az a csöpet aki ennyire hangot ad örömének:)))) Azt hiszem hamarosan elmehetünk vele újra a tropicariumba. Biztos jobban lekötné Őt idén mint múlt évben.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr131066445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása