Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Kirándulás

2009.04.13. 14:12 - L.Moni

Reggeli után felöltöztünk és elmentünk a Kopaszi gáthoz. Csodálatos hely. A büdös, koszos város közepén egy kis paradicsom. Friss levegővel. Rengeteg fával, madárcsicsergéssel. Mindhármunknak nagyon-nagyon tetszett:)) Hatalmas sétáltunk, játszottunk.  Csincikénk nézte a vizet. A vadkacsák különösen tetszettek neki. A folyóba meg állandóan bele akart menni:)) Nem értette, hogy, ezt most ki kéne hagyni. Extrán elfáradt. A kocsiban már úgy kellett szórakoztatnom, hogy nehogy elaludjon. Ahogy hazaértünk apájához bújva bealudt. Azóta is alszik. Még az ebédet is kihagyta. Gondolom farkaséhesen fog kelni.

Képek a kirándulásról. Jó sok lett:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr361062428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2009.04.15. 19:24:51

Jó kis kirándulásnak tűnik,így képeken keresztül is. Olyan vidám csajszi Gréta baba, úúúúgy bírom!
Szép családvagytok ;)


süti beállítások módosítása