Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Szerinte:oó, Szerintem: szörnyű

2009.04.09. 12:23 - L.Moni

Ma reggel ébredés után feltettem neki a kérdést, hogy milyen éjszakája volt. Az felelte: oó. Ezzel sajnos nem tudok egyet érteni:( Este túlette magát:( Ahogy hazaértünk az úszásból rögtön ment a hütőhöz és kérte a pudingját. Meg is ette mindet. Aztán az esti fürdés után kunyizott apa vacsorájából. Na azt nem kellett volna engedni neki:(( Sok volt. Fájt a pocija. Nem bírt elaludni, csak forgolódott, kereste a helyét. Kicsit hányt is:( Engem nem engedett el. Kapaszkodott belém, bújt és bújt. Valamikor hajnaltájt sikerült elaludnia mélyebben. De sajnos ébredt a szokásos 3/4 7-es időpontban. Reggel csak a kakaóját itta meg, a reggelit nem kérte. Nyűglődni vizont nyűglődött. Sírt mert ki akart menni, aztán amikor kimentünk sírt mert megbotlott a saját lábában. Alig bírtam megvigasztalni. Később, olyan 10 óra körül evett csak pár falatot. Most alszik. Remélem kipiheni magát és délután már minden rendben lesz. Mennénk szandit venni neki meg nekem is.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr141055627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása