Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Lehet magától leszokik?

2009.04.05. 07:51 - L.Moni

Pár napja vettem észre, hogy egyre kevesebbet kéri törppicúrom a cumit napközben. Reggel, ébredés után leveszi a nyakából, átadja nekem miközben azt mondja: "nem ke" és csak alváshoz kéri. Vagy épp ahoz sem. Tegnap a déli altatáshoz elővettem és nem kérte. Kivette a szájából és eldobta. Ügyesen, cumi nélkül aludt el. Ez elég meglepő, hiszen még pár hete még egész nap nála volt. Alig bírtam elvenni tőle. Már elkezdtem utána olvasni, hogy majd miként szoktathatom le róla. Erre Ő maga döntött úgy, hogy ritkítja a használatot. Biztos hozzájárul az is, hogy csodás idő van. Sokat vagyunk kint a friss levegőn. Szinte állandóan mozgásban vagyunk vafógy csak egyszerűen kimegyünk az udvarra hintázni és labdázni. Így teljesen elterelődik a figyelme és eszébe se jut. Na meg totál elfárad mire alvásra kerül a sor és lehet arra sincs ereje, hogy cumizzon:)) Annyira nem is érdekel a miért. Örülök, hogy magától döntött a leszokás mellett. Remélem nyár végére a pelenkáról is ilyen önnálóan próbál majd lesszokni:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr71046950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása