Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Még ez a viselkedés!!!

2009.04.01. 16:13 - L.Moni

Ma megint mentünk a családsegítőknél lévő játszóházba. Azt hittem milyen jó lesz. Mennyire fog majd neki örülni Grétike..................

Aha, ahogy azt anyuci elképzelt :(( Naná, hogy nem úgy volt. Kicsi lányom úgy viselkedett most mint még soha:( Mindenkitől elvette a játékot. Ha valamelyik kisgyerek nem adta neki oda akkor fellökte őket. Veszekedett velük. Egyszerűen nem tudtam megrendszabályozni:(( Nagyon kellemetlen volt így vele társaságban lenni. Nem tudom miért csinálta. Pedig nem erre neveljük. Mindig odafigyeltünk/ünk arra, hogy miként viselkedik más gyerekekkel. Szívből remélem, hogy ez egyszeri alkalom volt és nem ez lesz az általános viselkedési formája. Már ott is elmondtam neki, hogy ezt nem szabad csinálni és itthon is beszéltem neki arról, hogy mi lett volna a jó magatartás. Majd most kiderül, hogy volt-e értelme a beszédnek vagy esetlegesen szigorúbban kell fellépnem. Megyünk játszótérre hagy tombolja ki magát. Remélem most nem fog lökdösődni és veszekedni hanem újra az a kedves, mosolygós kicsi lány lesz aki szokott lenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr531040002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása