Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Baleset

2009.02.28. 18:48 - L.Moni

Ma úszás után elmentünk a Ikeába venni Grétinek wc szűkítőt. Nagyon jól érezte magát. Csúszdázott, rohangált. Megreggelizett apukájával. A piactérre most a lépcsőn akart lemenni. Olyan ügyesen indult neki, szépen fogta az apja kezét és úgy lépdelt. Aztán egy idő után úgy gondolta, hogy Ő már nagylány és nem akrja fogni apa kezét. Azzal a lendülettel, ahogy kirántotta a csöpp kis tenyerét az apjáéból már gurult is le a lépcsőről:(( Naná, hogy betonlépcső!! Nagyon csúnyán megütötte a homlokát, arcát. A homlokán hatalmas púp lett gyakorlatilag azonnal ami mostanra már kék színben pompázik. Az arcán meg van egy elég nagy horzsolás. Mindhárman megijedtünk. Kiscsibém rögtön elkezdett kétségbe esetten sírni. Alig bírtam megvígasztalni. Előtte még nézelődni akartunk de ezek után rohantunk haza. Csinci a kocsiban elaludt, arra se ébredt, hogy felhoztuk. Apa rögtön hívta az ügyeletet, hogy mit csináljunk. Vigyük be megvizsgáltatni? Mire kell figyelni? Hova kell vinni? Figyelnünk kellett. Aluszékonyság, szédülés, hányás esetén azonnal vigyük be a Heim Pál gyerekkorházba. Szerencsére egyik tünet sem jelentkezett. Délután hozta a szokásos élénk cicaformát:)) Játszott, rohangált, hisztizett. Felváltva:)) De ennek most különösen örültünk:))

Az egészről még annyit, hogy pont azt nem kaptunk az Ikeába amiért mentünk. Wc szűkítő most nem volt. De délután elmentünk egy baba boltba és ott sikerült venni és így legalább megvettük Misikének is az "Isten hozott" ajándékát, egy zenélő forgót:)) na meg badykat meg egy felsőt. A szűkítőt már ki is próbálta. Azt hiszem tetszik neki. Majd 5 percet ült nyugton a wc-n. Ilyet a bilin sose csinált. Azon maximum 0,5 percig tudott megmaradni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr53971987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2009.03.01. 07:10:59

Gyógyító puszit küldok Gréta babanak! Örülök, hogy mégis minden jól alakult, és nem lett komolyabb baj.

L.Moni 2009.03.01. 18:00:31

@Amina09: puszidat átadtam:)) Küldött neked egy csodás mosolyt:))


süti beállítások módosítása