Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Szánkózás:))

2009.02.19. 09:15 - L.Moni

Ez még a tegnapi naphoz tartozott programként:)) Úgy volt, hogy du. kimegyünk a házhoz meg beszélünk egy asztalossal, hogy mennyiért csinálná meg a konyhabútort de a sok hó miatt, és főleg amiatt, hogy nem nagyon takarították az utakat, nem mentünk. Így maradt a szánkózás:)) Átjöttek Barniék is mert nekik nincs szánkójuk, így a két gyerköccel kivonultunk a parkba.Barni eleinte egy kicsit tartott tőle. Összehúzott szemmel nézte, hogy mi is folyik körülötte. Mi az a fehér hideg izé és mi (anyukák) miért nevetünk és dobáljuk egymásra meg rájuk. Aztán feloldódott. Grétikém rögtön élvezte a havat. Már amikor kiléptünk a házból ráült a szánkóra és alig tudtam meggyőzni, hogy száljon le és csak a parkban üljön rá újra. A két manó vigyorgott mi meg lihegtünk, mert természetesen úgy volt jó szánkózni, hogy mi futottunk velük:))) De nagyo-nagyon jó volt kint velük játszani. Sajnálom, hogy lassan vége a télnek és, hogy csak most adódott rá lehetőség, hogy ilyen sok hóban szánkózhattak.

3/4 órás kintlét után úgy döntöttünk ennyi elég és bejöttünk. A két rosszcsont hatalmasat hancúrozott:))) Fogócskáztak, kukucsoltak, nevetgéltek. Annyira belejöttek a játékba, hogy mikor Gyöngyi szólt Barninak, hogy öltözés és indulás, Barnika nem akart menni. Leült Gréti foteljába, mondta nem és játszott tovább a zenebárkával:)))

Este, miután apa hazajött, elmentünk vásárolni. Kakaópor lett volna a legfontosabb, hogy vegyünk és naná, hogy azt felejtettük el:) De vettünk kaját, kenyeret. Na meg cicusnak egy új mamuszt mert már a másik nagyon elhasználódott.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr64952232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása