Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Farsangon :))))

2009.02.19. 08:37 - L.Moni

A tegnapi nap nagyon jó volt. Kiscsibe nem unatkozott egy percet sem:))

Farsang: A családsegítőknél volt a farsang. Már két hete szóltak nehogy elfelejtsük. Kedd este mondtam Grétinek, hogy hová fogunk menni. Kikészítettem a jelmezét is. Reggel már várta, hogy induljunk. A jelmezt még itthon ráadtam és arra kapta az overált, Tündéri kis zsiráf volt:)) Ahogy odaértünk egy kicsit oldódnia kellett de nem tartott sokáig. Mindösszesen 10 perc múlva már felfedezte, hogy Gabi néniék tettek ki nekik kekszet és nápolyit. Hogy milyen sok játék van na meg ott volt a Bogi a Reni és Andris is. Nagyot játszottak együtt a gyerekek. Olyan jó volt nézni őket:))) Annyira belejöttek a játékba, hogy alig akarták abbahagyni. Pedig már nagyon álmosak voltak végére.                                                                                                                

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr96952190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2009.02.21. 07:52:27

Mindig úgy "megbámulom" Grétikét, olyan szép kislány-jó kis jelmeze volt!


süti beállítások módosítása