Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Pörgős kedd

2009.02.11. 17:32 - L.Moni

A tegnapi nap elég sűrűre sikeredett. Délelőtt voltunk Marika néninél a játszó bölcsiben, ott is ebédelt a drágám. Nem mondhatni, hogy sokat evett de azért valamennyit mégis. Pedig most evett elősször zöldbabfőzeléket. A bölcsiben már nagyon kifáradt. Hazafelé teljesen elpilledt és nem sokkal azután, hogy hazaértünk el is aludt. Jókedvűen ébredt:))) Teli energiával amire szüksége is volt mert délután jött Melinda barátnőm a kislányával Lillával. Melinek el kellett mennie orvoshoz így én voltam a bébiszittyó:))) Lilla nyűgice, bújós volt. Gréti meg pörgős haramia:))) De nagyon jól sikerült a nap. Azért sikerült összehangolni a két kiscsajt. Belejöttek a játékba a végére. Melinek sajnos eléggé elhúzódott az orvos, így fél 8 után ért csak ide de addigra a 2 lány már nagyon az elemébe volt. Gréti megmutatta a szobáját a barátnőjének és legnagyobb ámulatunkra rámutatott az ágyára és mondta: ágyi:)) mutatott a falon lévő képre és mondta: angyal:)) fogta az alvós kutyusát és mondta: dö kuty:)) 5 perc leforgása alatt 3 új szó. Hihetetlen a kis haramia:)) ha akar akkor tud Ő beszélni. De ezek szerint velünk babanyelven elég kommunikálni, legalábbis szerinte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miután elmentek Meliék csalódott volt. Sírt, alig bírtuk megnyugtatni. Elég nehezen aludt el, de azért 9 óra előtt győztek az álom manók. Na és akkor jött a szokásos. Lassan egy hete minden éjjel 0:40 perckor felsír. Nem tudom miért, nem tudom mért pont ekkor. De sosem késik egyetlen percet sem. 0:40=sírás. Az éjjel már picit hamarabb felébredtem és vártam, hogy felsírjon amit meg is tett. Ilyenkor odabújok mellé és hamar megnyugszik és visszaalszik. Ő igen de sajnos én elég nehezen. Sokáig szoktam forgolódni utána. Jó volna rájönni, hogy miért ébred mert akkor legalább tudnék neki segíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr52937281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása