Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Hétvége, úszás, pörgés

2009.01.26. 20:07 - L.Moni

Elég pörgösre sikeredett az elmúlt hétvége. Szombaton kora reggel csodacsibe ébresztőt fújt így megint megjelentünk a 8 órási úszáson. Nagyon-nagyon jó volt. Élvezte az első perctől az utolsóig. Boldogan merült, csinálta a gyakorlatokat.( Persze az "undok" hátúszás elemeit velem csinálta azt az apja nem vállalta. Csak a "jó" részeit szereti az levezényelni egy úszásórának.) Még a szaunában is boldogan magyarázott Grétike. Azt hittük kellően elfáradt és aludni fog de Ő beintett nekünk:))) Játszott, pörgött. Jött Zoli testvére és még vele is idétlenkedett egy sort. Mindösszesen 15 percet aludt. Du kimentünk az apja házához. Na azt már végigaludta a lány. Igaz a ház előtt 5 perccel aludt be de több, mint 1 órát szundizott.

Vasárnap délelőtt meg elmentem vele egy Gryllus Vilmos koncertre. Háááát.............................      Maga a zene nagyon tetszett neki, hallgatta is hellyel-közzel. Ha épp nem rohangált, én meg persze utána. Jóval km felett futottunk az biztos. Gyakorlatilag 5 percet ült. Az elején 3-at a végén pedig 2-öt. Barátnőm meg is állapította, hogy extra nagy a mozgásigénye a lánynak:)) Én meg ki voltam nyúlva. Hazafeléá a kocsiban elaludt, de ahogy az apja hozta fel akkor felébredt és nem tudtam vissza altatni:( Túlpörgött és nem lehetett megállítani. Elment az apjával sétálni a parkba, megfutamodásra késztetett 4 kutyát aztán elégedetten hazajött. 4 óra körül sikerült csak újra elaltatnom de 5 körül felébresztettük mert ha túl sokat alszik akkor az éjszaka kukorékol.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr98904555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása