Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Hát vannak sorsok...

2014.11.10. 10:30 - L.Moni

Sajnos :(.

Grétikét az iskolában folyamatosan bántotta egy kislány. Fellökte, megkarmolta, leköpte, az ételébe beledobta az saját összenyálazott ételét, fojtogatta és még sorolhatnám. Írtam anyukának egyszer, megígérte, hogy beszél a kislánnyal, hogy ne csinálja.

Csinálta :(.

Írtam anyukának még egyszer, válaszra se méltatott. Ezek után beszéltem az osztályfőnökkel, mert nem hagyom, hogy Gréta gyomorideggel menjen suliba, hogy ne szeressen járni, hogy esetleg rossz tanuló legyen egy kislány miatt.

A tanárnő megértett, igazat adott nekünk. Jelezte, hogy a kislány már kapott időpontot a nevelési tanácsadóba, mert nekik is sok gondjuk van vele.

Hétvégén írt az anyuka, beszéljünk, úgy legyen! Ma reggel találkoztunk. A kislányt rengetek negatív dolog érte ebben az éveben, kis testvér, új apa, szeretett családtag elvesztése, új ovi majd iskola. Anyuka könnyen összeomlik, gyerekként pszichiátriai kezelésre szorult, nagybácsit mai napig gyógyszerezik, szintén pszichés gondok miatt :(

Nehéz sors és valamilyen szinten már érthető, miért olyan a kislány amilyen. Most megbeszéltük, hogy akár pozitív akár negatív dolog történik a lányok között jelzem az anyukának, Ők pedig eljárnak a nevelési tanácsadóba a kezelésekre.

Remélem minden rendbe jön, hisz éveken keresztül lesznek osztálytársak a lányok és jó volna, ha nem lenne több gond.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr146883187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása