Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Valahogy le kell szoktatni!

2014.06.17. 17:13 - L.Moni

Grétának van egy nagyon rossz tulajdonsága: a kezét, száját szemrebbenés nélkül a ruhájába törli. Rászóltunk már milliószor, volt büntetés, veszekedtünk vele, szépen kértünk, de Ő nem és nem hajlandó ezen változtatni.

Ma délután evett túró rudit majd teljes nyugalommal a nadrágjába törölte a kezét. Első felindulásomba a bünti falhoz küldtem, majd miután eljött onnan levetettem vele a nadrágját és kézzel kisúroltattam vele a csokifoltot. Kicsit meglepődött, főleg akkor, mikor közöltem vele, hogy a jövőben minden alkalommal amikor szándékosan törli a száját, kezét a ruhájába , Ő fogja kimosni.

Lehet kicsit durván hangzik, de nagyon fel kell hagyni ezzel a rossz szokással. Szeptembertől iskola és oda nem mehet sok váltóruhával, ha meg csúnya foltos a ruhája kicsúfolhatják.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr566313345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása