Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Szeptembertől új ovi?

2014.05.26. 12:15 - L.Moni

Az már tény, hogy Grétus szeptembertől iskolás kisnagy lány :). Beszéltük Z-vel, hogy mi lenne ha Gergőt átíratnánk az iskola melletti oviba, reggel nem kellene 2 felé szakadni és délután is könnyebb lenne elmenni értük.

Felhívtam az ovit, azt mondták menjek be és beszéljem meg az igazgatónővel.

Bementem, még múlt héten kedden. Az igazgatónő nagyon kedves volt és legnagyobb meglepetésemre, semmi akadályát nem látta annak, hogy Gergő oda járjon oviba szeptembertől. Mondta, hogy nincs sok gyermek és bőven befér a kisfiunk egy csoportba. Itt vegyes csoportok vannak, legkisebbektől a legnagyobbakig, az ovi hagyományőrző. Rendszeresen készülnek minden ünnepre, önállóságra nevelik a gyerekeket.

Ma reggel már voltam is beíratni a kis drágámat. Hamarosan hozni fogja a postás a határozatot és szeptembertől nem csak Grétának fog változni az élete :).

Beszéltem már a mostani ovijának a vezetőjével is. Sajnálják nagyon, hogy elmegy a Gergő, de megértik. Annyit mondott még Edit néni, hogy ha nem szokja meg a kis legény az új közösséget Ő bármikor visszaveszi a csoportba :).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr286210655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása