Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Családi nap az oviban

2014.05.18. 08:22 - L.Moni

Tegnap családi nap volt az óvodában. Az szmk-s szülők, azaz többel közt én is, szervezték. Volt kézműves foglalkozás, kirakó, zsákbamacska, ugrálóvár, arcfestés és sok-sok játék, nevetés :). Még ebéd is készült, paprikás krumpli, amiből mindenki kapott. A gyerekeknek szerveztek sétakocsikázást, egy kedves vállalkozónak köszönhető, illetve még torta is jutott a miniknek egy cukrászda felajánlásának köszönhetően.

Egész héten kérdőjeles volt, hogy meg lesz-e tartva egyáltalán, elég mostoha időjárás volt, folyamatosan esett és fújt a hideg a szél. Május ide vagy oda bizony még volt, hogy be is kellett gyújtani mert annyira kihűlt a lakás. Még péntek este is szakadt az eső. Abban egyeztünk meg, hogy szombat kora reggel telefonálok, az oviba, hogy meg lesz-e tartva a móka vagy sem.

Szent Péter igencsak kedvelheti az ovisokat, hisz reggel sütött a nap :). Összeszedtem a kreatív játszóházhoz készített gipsz formákat és mentem is az oviba. Felkészítettük az ételt, fel lett díszítve az udvar, igyekeztünk  mindent megcsinálni ahhoz, hogy a gyerekek jól érezzék magukat.

9 körül kinyitottuk a kaput és már szállingóztak is a résztvevők. Nagyon gyorsan telt az idő, igazán jól sikerült a nap. Az ovinak is gyűlt össze egy kis pénz a tisztelet jegyekből, és a gyerekek is kellően lefáradtak az ugrálásba, rohangálásba.

Eljött a polgármester is ( a meghívóját Gréta és Linett rajzolta meg), a helyi tévé is megtisztelte az ovit és csinált felvételeket. Kicsi Gergőm úgy gondolta, őt vegye fel a kamera, ezért mikor kész lett az arcfestése odaállt az operatőr elé és csak állt és állt :) Mikor észrevette őt a riporter rá irányult a kamera és bizony felvette, majd egy csoporttársa, aki szintén oroszlánnak álcázta magát, mellé ment és produkálták magukat egy kicsit :)

Gréti a zeneovis társaival bemutatta, hogy mit is tanultak idén Pálma nénivel. Nagyon ügyesek voltak :).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr36098596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása