Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Gergim nem javul, sőt!

2013.12.01. 20:12 - L.Moni

Reggel a lázat hamar sikerült csillapítani a kedve jónak tűnt és még randalkázott is. Azt hittük minden oké.

Hát nem :(

Dél körül elmúlt a jókedv, nyűgös volt nagyon. Voltunk bent a városban, sikerült kicseréltetni ruhát, méretprobléma volt a gond. Hazafelé Grétike kérésére benéztünk a camponába a Mikulásváró napra, ott már nagyon kész volt Gergő. Siettünk haza, itthon csak sírt és bújt. Hőemelkedése volt. Mikor leültünk enni odabújt az ölembe és a nyakamat átölelve elaludt. 1,5 órát szundizott. Sírva kelt.

Próbáltunk vele almalevet itatni, sírt, nem kérte. Megnéztük a torkát, nagyon-nagyon csúnya :( Tele van hólyagokkal. Nem csodálkozom, hogy nem akar enni és inni.

Kortyonként diktáljuk bele a folyadékot, pár apró falat ételt is sikerült beleerőltetni.

Nagyon várom, hogy holnap legyen, hátha a doktornő tud adni neki valamit, ami enyhíti a fájdalmát és elmulasztja a hólyagokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr445670218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása