Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Még épp szeptemberi program: Állatkert :)

2013.10.08. 21:16 - L.Moni

28.-án, szombaton elárultuk a miniknek, hogy a 29.-ére tervezett programunk az állatkert meglátogatása. Kitörő örömmel fogadták. Este még hamarabb el is aludtak, hátha gyorsabban telik az idő. Reggel pedig fél 7 előtt keltek.

6:43-kor elhangzott az első sürgető kérdés: "Mikor indulunk már az állatkertbe?" :) Hát az még odébb volt. Szendvicseket készítettem, váltóruhát pakoltam. 9 után ültünk autóba, 10-kor kicseréltük a kocsit Gabival az Ő régi lakásánál majd irány az állatkert.

11 körül értünk oda és boldogan indultunk neki, a varázshegy belsejével kezdtünk, nemrég fejezték be, csodálatos lett. Sok érdekes kiállítás, rájasimogató, rovarok....Órákat töltöttünk bent :)

Megnéztük a kis elefántot, láttuk a kis zsiráfot, voltunk a lepkeházban, a növényházban, az állatsimogatóban. Csak mentünk és mentünk :) El is fáradt mindenki kellően.

Késő délután jöttünk ki az állatkertből. Még elmentünk Gabihoz ahol visszacseréltük az autókat és találkoztunk Sanyiékkal majd este 8 körül értünk haza. Gergőke az autóban elaludt és bírta reggelig. Gréti is elaludt még a kocsiban, de a saját lábán jött be, nyafizott kb 2 percet majd visszaaludt és szintén reggelig durmolt.

Jó kis családi nap volt :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr395538875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása