Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Ovi

2013.08.27. 08:42 - L.Moni

A mai napon újra indult csinikének az ovi. Az utolsó éve itt, 1 év múlva már az iskolába fogunk készülődni, idén ez kimarad, jobb is így, hisz 6 se lenne az évnyitón az osztálytársai viszont nagyrészt 7-8 éves gyerekek.

Várta már :) Tegnap együtt készítettük össze az ovi pakkot. Alvós takaró, párna, lepedő. Váltó ruhák, váltó cipő. Amibe kellett beírtuk a nevét.

Felpróbáltattam vele a tavaszi nadrágjait, hát szinte mind kicsi. Vennünk kell neki melegítőket, farmernadrágokat, szoknyákat, felsőket. Szóval mindent.

Kíváncsi vagyok milyen napja lesz :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr695480000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása