Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Nagyon ügyes volt Grétike :)

2013.06.27. 12:15 - L.Moni

Címkék: kórház műtét vizsgálatok

Ma reggel korán keltünk és irány a kórház.

Vérvétel, röntgen, EKG.

Bejelentkeztünk a kartonozóba, rengetegen voltak és senki se állt volna egy centivel se arrébb, inkább lökdösődtek az emberek.

Fel a negyedikre, a doktor úr asszisztensétől megkaptuk a beutalókat, elmondta a tudnivalókat. Le az elsőre, bekopogtunk a fülészetre, mondták várjunk kicsit. Pár perc múlva mehettünk is be és már vették is le Grétikétől a vért. Hihetetlen, hogy milyen nagyon ügyes volt. A szeme se rezzent a tűszúrásra. Érdeklődve nézte, ahogy folyik a kémcsövekbe a vére. 7 kémcső vért vettek tőle és zokszó nélkül tűrte. Meg is dicsérte a két nővérke, hogy nagyon ügyes :)

Utána irány a röntgen. Itt evett végre pár falatot Grétike, na meg ivott is. Már nagyon éhes volt.

Hamar behívták, kedvesek voltak nagyon. Hipp-hopp végeztek és már jöttek is ki apával.

Némi hiszti az unalom miatt és mert már menne tekerni majd mentünk tovább az EKG-ra.

Na itt rengetegen voltak és egy semmire se jó számozással hívták be az embereket. Mikor megkérdeztem egy ott dolgozót, hogy mit csináljak a papírral a kezemben rám mordult, hogy húzzak sorszámot és várjak.

Ez van....

Vártunk.

Nyűglődött csinike és Gergőke is, egyre türelmetlenebbek lettek és ezáltal hangosabbak. De talán ez volt a jó. Egyszer csak kinyílt az ajtó és egy hölgy megkérdezte, hogy "ide várnak a gyerekek?" és már mehetett is be Gréti.

1 egész perc volt neki az EKG majd jöttek is ki és indulhattunk haza.

Jövőhéten csütörtökön megyünk az altatóorvoshoz, majd pénteken kora reggel már a műtét jelenünk meg.

Huh de közel van, de ezáltal az is, hogy jobban halljon végre csinike.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr435380401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása