Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Grétike névnapja és már voltunk is az új orvosnál :)

2013.06.11. 09:38 - L.Moni

Tegnap reggel mosolyogva ébredt minicsini :)

Már nagyon várta ezt a napot, megkapta tőlünk a várva várt és már jó pár napja kiválasztott fürdőruhát és meglepiként még egy filctoll készletet.

Fel is vonult a szobába és rajzolni kezdett, alig bírtam rávenni, hogy öltözzön és induljunk a hév-hez az apjával.

Menet közben felhívtam a barátnőm által ajánlott fül-orr-gégészt. A hangja kedves volt a telefonban.
 Sikerült vele megbeszélni, hogy még hétfőn megnézi Grétit.


5 után felvettük Z-t a munkahelyén majd irány a doktor úr rendelője. Hol szakadt az eső, hol csak csepergett de nagyon undok idő volt.

Az orvos viszont kedves volt és figyelmes. Megvizsgálta Grétikét, megbeszéltük az előzményeket. Kérte hozzuk el a Heim Pálból a ct vizsgálat eredményét, csütörtökön megyünk be hozzá a kórházba és hallásvizsgálatot csinál Grétinek ( többek közt ezt sem csináltatott Farkas doktor, Ő jó szakember, de sokszor sajnos nem elég, hogy Ő már alap dolgokból ki tud valamit jól következtetni, hanem biztosat kell tudni, azt meg vizsgálatok által lehet) a vizsgálat után megbeszéljük a többit. Az orrmandulát biztos ki kell venni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr385353546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása