Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

5.

2013.04.10. 12:01 - L.Moni

Címkék: fájdalom hiszti ötödik kiabálás fogváltás rugdosás

Kiesett az 5. fogacska. Kedden (04.09-én09) 11 körül.

Ezzel most nagyon megszenvedtünk:(

Grétikének fájt nagyon, mert kicsit begyulladt az ínye és a fog alatt alvadt vérömleny is volt.

Na de a tegnapi nap az szörnyű volt. Már reggel extrán nyűgösen kelt. Hatalmas hisztit levágott mert nem ehetett túró rudit, mert feltűztem a haját. Nem csak hiszti volt ám, torka szakadtából üvöltött, rugdosott és sírt. Szerencséje volt, hogy mindezt nekem kreálta........

Nagy nehezen elindultunk az oviba, ott sírt, hogy nem akar bemenni, Ő nyűgös és különben is, csak bújni akar hozzám és kész. Sírva ment be a csoportba :( Szóltam Gabi néninek, hogy nehéz napja van a drágámnak, figyeljen rá, nehogy bujkáljon benne valami.

10 után csörgött a telefonom. Csinike nagyon sír, vérzik a foga, fájlalja nagyon. Vigasztalhatatlan.

Gyors kocsiba ültem és mentem érte. Már akkor felderült a kis arca mikor meglátott, boldogan bújt hozzám és mutatta a fogát. Alig tartotta valami az ínyén. Mondtam neki ha hazaérünk kap fájdalom csillapítót és kiveszem azt a fránya fogacskát. Tiltakozott kicsit de sikerült meggyőzni, hogy jobb lesz úgy,

A fogacskája gyakorlatilag az első koccanásra ki is esett, de sajnos az ínyén volt alvadt vér és be volt tokozódva. Az még feszítette ott neki és nem nagyon csillapodott a fájdalom. Mondtuk neki, hogy az ott nagyon nem jó. Vagy mi megpiszkáljuk egy fogpiszkálóval és kijön belőle a vér vagy elvisszük fogorvoshoz.

Na ekkor jött 38 kőkemény perc. Iszony hisztit levágott, üvöltött, rohangált, kiabált. Egyiket se akarta!

Más választás nem volt, lefogtuk. Küzdött nagyon de mi nyertünk. Egy ici-pici fájdalmat érzett csak hirtelen majd minden rendben volt. Már nem feszült semmi az ínyénél, sokkal jobb lett neki. A szúrás után 1 perccel már az égvilágon semmi de semmi baja nem volt.

Játszottak Gergővel, mesét néztek, bújtak.

Még úszni is voltunk délután.

Hát így szenvedtük meg mindannyian cicusunk 5. fogacskájának a kiesését :(

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr35213678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása