Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Pár nap és karácsony

2012.12.22. 17:35 - L.Moni

Már nagyon nagyon várja mind a két gyönyörűség. 

Grétike kérdezgeti, hogy mennyit is kell még aludni, hogy jöjjön a Jézuska. Szép lassan készülődünk. 

Tegnap éjjel sikerült becsomagolnom az összes ajándékot míg a többiek aludtak. Ennyivel is előrébb vagyok :) Azért még van hátra pár dolog amit meg kell csinálni. De van még valamennyi idő.

Csini azzal jött, hogy segíteni szeretne az angyalkáknak a fát feldíszíteni 24.-én. hmm... erre nem mondhatok nemet, mondtam neki, hogy az angyalok biztos örülni fognak ha nálunk már nem kell díszíteniük, hanem mehetnek más kisbabás házhoz. Na de ezzel meg kishercegünk örömét vesszük el, lehet, hogy Gergőkével elmegy majd Z kerülni egyet és addig mi fel díszítjük a fát csinivel....

De másban is segít ám Gréti. Díszített mézeskalácsot, ragasztotta össze a sütiket lelkesen (persze néha a szájába is került egy-egy falat, meg kellett kóstolni). Kérés nélkül jön és csinálja. Persze minipasi is próbálkozik :) mondjuk neki még nem mindig úgy jönnek össze a dolgok ahogy eltervezi... Na de majd belenő!

A lényeg, hogy Ő is és Grétike is átéli a karácsony előtti édes várakozás napjait.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr984971081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása