Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Állítólag a gyerekeké de mégsem :(

2012.06.27. 14:09 - L.Moni

Mégpedig a legó.  Nagyon sok van, elég tisztességes kis készletet gyűjtöttünk már össze, ha venni akartak nem mondtunk ellent, persze ésszerű határokon belül. Z szereti, Grétike szereti és Gergőkét is érdekli nagyon.

Csak épp Z iszonyatosan félti azokat a kis "vackokat".

Ha hozzáérnek a gyerekek kiabál velük. Grétike már nem is mer leülni játszani velük mert "apa kiabálni fog velem anyu". Gergőke még játszik vele és mint bármely kétéves kisgyerek szét is szedi őket. Na ekkor velem kiabál, hogy vigyázzak rá mert az mekkora érték.... Érték, de csak neki. 

Az, hogy játszanak vele szerintem természetes lenne, de az, hogy hajnal 3!!!-kor kiabál velem Z mert akkor veszi észre, hogy pasika szétszedte az egyik autót már iszonyatosan túlzásnak tartom.

Azt hiszem, hogy az összes legót összeszedem és elpakolom. Egy se lesz szem előtt és a jövőben egyetlen darab vételére se fogok rábólintani.

A gyerekek nem játszhatnak vele, Z-nek meg annyi elég ami van.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr694614730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása