Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Pécsi kirándulás - harmadik nap

2012.06.04. 14:25 - L.Moni

Már majdnem 7-ig bírtak aludni a gyerekek és ezáltal mi is :) Ébredés után fürdés, pakolászás majd lesétáltunk reggelizni. Gergőnk kicsit túl volt pörögve, a narancsleve a szandáljában landolt. De volt nálunk másik cipő szerencsére. Reggeli után autóba ültünk és elmentünk egy közeli játszótérre.

Az erdő közepén egy szuper és hatalmas játszótér volt. Mindenféle eu-s követelménynek megfelelt, egyetlen fát nem vágtak ki, közéjük rakták a játékokat. Voltak padok a szülőknek, szalonnasütő hely kialakítva, mellé gondosan odakészítve a fa. Na meg persze rengeteg játék, picurtól a tiniig tudnak ott játszani a gyerekek :) A legszebb az egészben, hogy a játszótér magántulajdonban van! Egy Budapesti férfi valósította meg az álmát és hozta létre. Egy büfét üzemeltet a játszótér mellett és imádja nézni a lelkesen rohangáló, boldog gyermekeket :) Nagyon gyorsan elrepült ott az idő, 11 előtt nem sokkal indultunk vissza a hotelba. Lehordtuk a cuccokat a kocsiba és kijelentkeztünk. 

Irány a Zsolnay negyed.

Jó volt nézni azt a sok szépséget. Kézzel készült csodák. Megnéztük a Gyugyi-kiállítást. Hihetetlen az a gyűjtemény. A kezdetektől a napjainkig fantasztikus kerámiák. Volt a negyedben egy labor, ahol fizikai kísérleteket lehetett nézni és kipróbálni. Mind a négyen élveztük. Csinike és minipasi is lelkesen ment az újabb és újabb asztalhoz, csinálta a feladatokat :) Mikor jöttünk el meg is jegyezte a teremőr, hogy évek óta ott dolgozik de ilyen érdeklődő kicsi gyermeket mint a mi kis Gergőkénk még nem látott :)

Még megnéztük a rózsaszín kiállítást, ami ahhoz képest, hogy nagyon rózsaszín volt igazán tetszetősre sikeredett :) Mondjuk a rózsaszín csempekályhát kihagytam volna :) Menet közben kisherceg elaludt a vállamon ( zárójeles, hogy babakocsit nem vittünk, hisz nem tűri, viszont sok volt neki a gyaloglás így bérletet váltott a nyakamba ) kellően elzsibbadtam de aztán Z átvette. Mikor kijöttünk a rózsaszín kiállításról fekete volt az ég. Gyors tempóban mentünk a kocsi felé de így is sikerült egy kicsit megáznunk, de szerencsére a nagy részét már az autóban néztük végig. Szakadt az eső míg kerestünk egy éttermet ahol megkajáltunk, isteni gyümölcslevest ettünk és pizzát utána. Ezután indultunk haza. 

Este 7 -kor gördültünk be a kapun. Mindenki fáradt volt de nagyon jól éreztük magunkat. Jó kis ajándék volt Z-nek és az egész családnak :)

Már gondolkozom a következő célponton.......

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr854561166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása