Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

nem-nem

2012.05.18. 15:30 - L.Moni

mostanában ezt mondogatja az én törpHercegem. Persze alvás helyett. Tegnap se aludt napközben és ma sem szándékozik pihenni :(

Így kicsit nehezebb a nap, mert persze estére elfárad nagyon-nagyon. De hiába próbálkozom, vetek be mindent, meseolvasás, zenehallgatás, ringatás, bújás, egyszerűen nem alszik. Mondja, hogy  nem-nem és rohan el, vagy visít, vagy rugdos.

Emlékszem csinike is ennyi idős volt mikor úgy döntött nem kell neki annyit aludnia, de olyan jó volna ha minden nap pihenne egy kicsit. Hisz nem szalad el a világ, megvárja minden randalkázási lehetőség.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr414524499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása