Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Jó hosszú lista

2012.04.06. 11:16 - L.Moni

Vasárnap este vettük észre, hogy minipasink hátán és pocakán nagyon csúnya, tenyérnyi vörös foltok, kiütések voltak. Mivel amúgy is vissza kellett menni a bőrgyógyászatra így megvolt a hétfői program. 

Korán vittük csinit oviba és mentem is Gergőkével. Nem kellett túl sokat várni, persze megint allergiás reakció. Kaptunk egy listát, egy nagyon hosszú listát, hogy mi az amit ehet ugyan de csak keveset és nagyon kell figyelnünk, hogy miként reagál. Túl hosszú a lista és szinte minden rajta van amit Gergőként szeret. Csak egy pár étel, a teljesség igénye nélkül:  sajtok, olajos magvak, kakaó, csoki, paradicsom, füstölt árú, stb, stb...... sorolhatnám még :(

Kivizsgálás egyenlőre napolva, majd később, ha tünetmentes lesz.....

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr854367397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása