Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Derült égből láz

2012.01.26. 12:10 - L.Moni

Tegnap délután vittük csinikét angolórára Edina nénihez. Míg cicus az órán volt Gergőke játszott, rohangált, nagyon jól érezte magát. Még csk egy ici-picit se volt meleg a homloka. 5 körül értünk haza és rögtön kérte magát az ölembe. A homlokát puszilva éreztem, hogy forró.

Lázmérés.

38,8

lázcsillapítót kapott rögtön és csak reménykedtem, hogy időben elkaptam és nem megy fentebb. Estére hál istennek láztalan volt, ennek ellenére kapott gyógyszert, hogy nyugodt legyen az éjszakája. Hajnalban lázmérés, 38,3. lázcsillapítót kapott ismét. Majd reggel kértem időpontot a doktornőhöz.

Egy undok, agresszív vírus:( Ma még csak ilyen betegei voltak, láz egyik percről a másikra, orrfolyás, köhögés. Megnézte a fülecskéjét is, kicsit piros de nem vészes. Most fülsapkázunk ezerrel és csak abban reménykedek, hogy holnap nem kell menni Vizi doktornőhöz a fülészetre.

Ha már ott voltunk beszéltünk a hányásairól. Egyetértett a gyanúmmal. Tényleg a tej lehet a ludas. Egyenlőre minimálisra le kell venni minden tejes ételt és figyeljük pötikém. Ha pedig szükséges akkor elvisszük a gasztrora kivizsgálásra :( 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr713838764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2012.01.30. 15:01:46

Szomorúan olvasom az utóbbi bejegyzéseket :(
EGészséget kívánok az egész családnak!
Remélem, ez csak valami átmeneti Gerginél, és nincs semmi komolyabb baj.!
pussz


süti beállítások módosítása