Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Valami nem oké......

2012.01.25. 15:08 - L.Moni

........ az én drága szőkeHercegemmel.

Pár napja napi egyszer hányni szokott. Eleinte vírusra gyanakodtunk, hisz én is kellőképpen rosszul voltam, hasmenéssel, hányingerrel, szédüléssel. Igen ám, de nem minden nap, hanem hol hányt, hol nem. Mint a mesében. Elkezdtem figyelni mit is eszik és sajnos van egy rossz sejtésünk.

Ha sok tejterméket eszik akkor aznap van hányás, ha keveset akkor minden rendben van. Tegnap reggel 2 deci tejjel indított, utána később még tízóraira evett egy kis krémtúrót. Be is sokkalt a szervezete.

Ma semmi tejtermék nem volt eddig és minden rendben is van vele. Ha ez tényleg igaz, akkor biztos nehéz lesz korlátozni neki a kedvenceit :( 

Majd kiderül hamarosan, hisz viszem oltásra a doktornénihez, és akkor megbeszélem vele a sejtésünk.

Addig is odafigyelek a tejtermék mennyiségére. Valamennyit ehet, csak épp nem viheti túlzásba.........

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr353769029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása