Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

B.U.É.K, na meg mi is történt 2011-ben

2012.01.01. 14:45 - L.Moni

Címkék: visszatekintő

Január 

Pötike 6 hónaposan felállt :) Grétike elkezdte lázadó korszakát. Voltunk a Munkácsy kiállításon.

Február

Csinike fülbevalót szeretett volna és kapott is :) Kiderült rossz a hallása a sorozatos fülgyulladások miatt. Műtétre írták elő. Én elestem és eltörtem a bordám. Nehezen fogadta el Gergőke az ételeket.

Március

Megvolt Mersus keresztelője, Gergőke és Én nem tudtunk ott lenni mert Gergi belázasodott. Nagyon megbetegedett, a kórházba menetel is szóba került. Megműtötték Grétikém. 1 hónap szünet után március 28.-án cicus oviba ment.

Április

Grétinek újabb fülgyulladás :(

Május

cicussal ismét a Heim Pálban kötöttünk ki, ezúttal az ortopédián. Gyógycipőt kapott. El van deformálódva a bokája.

Június

Elballagott a keresztfiam. Hármasban pár napot maradtunk anyuméknál. Cicussal voltunk fogászaton, sajna a rossz fogaimat is örökölte. Elutaztunk 3 napra Egerbe. Ezt kapta Z tőlünk a névnapjára.

Július

Pötike 1 éves lett. Sok év után végre személyesen találkozhattam netes barátnőmmel, Aminával és a férjével. Összevesztünk Z-vel és olyan közel kerültünk a váláshoz, mint még soha.

Augusztus

kiderült, minicsini szeme rossz :( szemüveget kapott és még takarni is kell a szemecskéjét felváltva, 2 nap bal, 1 nap jobb szem. Z levágta pötike göndör fürtjeit.

Szeptember

Cica 4 éves lett. Pöti abbahagyta a szopit és nagy ágyat kapott, végre nem a földön alszik matracon hanem felnőtt ágyban :) Csini kipróbálta és megszerette a lovaglást.

Október

Sopronban voltunk kirándulni. Pöti egyre okosabb és egyre elevenebb.

November

Gréti elkezdett angolra járni. Imádja:) Szemészeten kiderült, hogy a szemecskéje rendbe jött, már nem sokáig kell takargatni :) egyre ügyesebb. Összead és kivon. Gergőnél is elkezdődik a hisztikorszak.

December

Gergivel a kardiológián voltunk, mert még van szívzöreje. Tényleg van de a doktornő szerint nincs gond. Egy év múlva kell visszamenni. Kiderült, Gréti már lelkesen végignéz egy színházi előadást :) Karácsonyi megelepi csinikémtől, Amiéktól. 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr903511056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása