Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Meglepetés:))

2011.12.23. 17:51 - L.Moni

Címkék: öröm ajándék album meglepetés

 De még mekkora:))

Még kedden. Délelőttünk rohanással telt, bolt, posta, bolt. Ezt-azt el kellett intézni. Hazaértünk, postaládában értesítő. Gyorsan visszaültünk a kocsiba, a postást még láttuk 3 perce. Utolértük, ideadta, csak lestem kitől jött:)

Az én drága Amina barátnőm és tüneményes kis családja küldött nekünk karácsonyi meglepetést :) Volt benne minden féle szuper dolog. Fürdőgolyók cicusnak (persze már nincs meg, hipp-hopp elhasználta, imádta az illatát, a színét) játék Gerginek, bejgli, szaloncukor. Török kávé, aminek a készítéséhez még beszerzek egy edényt, már régóta meg szerettem volna kóstolni és most itt a lehetőség. Volt még tea és egy 2012-es Erdélyi kalendárium, telis-tele csodás receptekkel.

Na és a lényeg, amit könnyes szemmel lapoztam át és azóta is sokszor megnéztem. Csinált nekünk Ami drága egy albumot. A mi kis drágáinkról szól és a blogból vette kölcsön hozzá a képeket. Csodálatos ajándék :) Nagyon-nagyon örülünk neki. Azt hiszem tökéletes ajándékot talált ki számunkra az én drága barátosném :)

Viszont most kellőképpen zavarban vagyok. Mi nem készültünk nekik semmivel, ráadásul én bármit is találnék ki az Ő legszebb karácsonyi ajándékuk már velük van. Szeptember óta:))azt pedig überelni nem lehet:)

Köszönjük szépen Ami, csodás meglepetést kaptunk tőletek.

ui: a tavaly tőled kapott angyalka a csilláron lóg. Gergike minden nap megcsodálja és mondja: "angyi, annya, angyi ot"

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr13491559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2011.12.29. 19:59:50

Én meg annak örülök, hogy tudtam egy kis örömöt szerezni,és hogy tetszik az ajándékunk, Móni!
Nem is tudod, hogy mekkora segítség volt nekünk az a rengeteg gyerekruha, ágynemű stb, amit tőletek kaptunk, hisz annyira hirtelen jött a gólya hozzánk, hogy semmire sem volt időnk. Ezt semmivel sem tudjuk viszonozni, csak megpróbáltuk ezzel a kis csomaggal.

A kalendáriumban egy icipicit én is "szerkesztő" voltam, ezért is szerettem volna küldeni egy példányt. A török kávéhoz edénykét nem feltétlen kell venni, akár egy kis gyorsforraló is jó :). Most csak azon izgulok, hogy ízleni fog-e a "zaccos kávé", ahogy az ismerőseim szokták hívni :D.

soksok puszit küldünk, és legyen a következő év még szebb, még boldogabb!!!!

:)


süti beállítások módosítása