Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Sok év után...

2011.07.31. 15:42 - L.Moni

Címkék: barátság szuper vendégek

 ....végre találkoztunk. 

Már nagyon régóta barátok vagyunk, sok mindent tudunk egymásról de sajnos eddig úgy alakult az életünk, hogy nem tudtunk találkozni. Ez most szerencsére megváltozott :D Tegnap délelőtt találkoztunk Aminával és I-vel a férjével. Ők jöttek el hozzánk látogatóba, a túlzsúfolt napjukba hál istennek minket is beillesztettek :)

Nagyon jó volt végre beszélgetni, látni őket. Kicsit izgultam mielőtt jöttek. Hogy milyen lesz, tudunk-e majd beszélgetni, nem lesz-e feszült a hangulat. De nem, minden olyan szuper volt. Mintha 1000 éve ismernénk egymást. Csak mondtuk és mondtuk. cicusék meg produkálták magukat közben. Pötikémet teljesen elbűvölte Ami hosszú barna haja, I csillogó szemüvege is kellően csábító volt :) Grétus meg mesét olvastatott velük. Sajnos nem tudtak sokáig maradni, mert rohanás volt az egész napjuk, de legalább tudtunk végre találkozni:)) 

Zavarba hoztak, mert mindkét törpi kapott tőlük ruhákat, könyvet és még Én is kaptam egy szuper cigánykártyás könyvet:) Mi meg nem is igazán készültünk. Na de majd ha mi megyünk hozzájuk akkor pótolom:)

Elvittek pár kis ruhát, hisz hamarosan beköszön hozzájuk a gólya. Grétikém előző este boldogan segített pakolni a dobozokba és lelkesen kérdezte, hogy ki is fogja kapni az Ő és a tesója kinőtt ruhácskáit.

Szuper volt a tegnap délelőtt:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr953114478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2011.07.31. 16:33:44

Annyira örülök én is, hogy végre találkoztunk!!!!! Fantasztikus kis család vagytok! A gyerkőcök tüneményesek, szépek és okosak! Pont, ahogy a blogban le is jön.
Még, hogy ti jöttetek zavarba? Annyi ruhácskát kaptunk, hogy 1 évig nem kell venni semmit a babának! Tényleg elképedtem, amikor kezdtem nézegetni... Gyönyörűek! Nagyon nagyon szépen köszönjük!
Meg az a fantasztikus sütemény is...mmmm, összefut a nyál a számban, ha csak rágondolok.
Nagyon jól éreztük magunkat, és reméljük hamarosan (hosszabb) időre is sikerül tényleg találkozni, pl nálunk ;).

puszillak!


süti beállítások módosítása