Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

05.20 doki

2011.05.20. 14:42 - L.Moni

Címkék: doki mandulagyulladás

 Reggel már korán ébren voltam és kezdtem hívogatni az orvost, hogy adjon időpontot. 8 előtt kicsivel sikerült vele beszélni, 9 után mehetünk. Sokat kellett várni de nem igazán érdekelt. Mikor bementünk emlékezett ránk, rögtön kérdezte voltunk-e cicussal az ortopédián, ha igen akkor mit mondtak. Jól esett az érdeklődése, remélem ez így is marad és nem bánom meg, hogy váltottunk gyerekorvost. Vagyis azt, hogy váltottunk nem bánom az biztos, de hogy Ő lett a befutó remélem beválik. Na de vissza cicuskához. Megvizsgálta a doktornéni és megállapította, hogy tüszős mandulagyulladása van. Emiatt volt este a magas láz, a karfájdalom, a lábfájdalmat pedig felerősíti. Azt beszéltük, hogy most jön 3 nap cataflam kúra, ha nem gyógyul meg akkor visszamegyünk és ír antibiotikumot. Remélem arra már nem lesz szükség. Ha minden oké akkor szerdán már mehet oviba. Így talán nem marad le az évzáró ünnepségről. Szerepelni valószínű nem fog, hisz nem tud most gyakorolni a tánccsoporttal.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr472919328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása