Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

9 hónapos 2 hetes és 6 napos a szőkeHercegem:)))

2011.04.22. 11:28 - L.Moni

Nem úgy viselkedik ám mint más 9,5 hónapos kisgyerek.

Mindenre felmászik, lemászik, kimegy, felmegy, lemegy. Minden érdekli:) Mióta itt a tavasz és szép idő van a lakás kibővült a terasszal. Reggel mászik oda az ajtóhoz és ott várja, hogy kinyissam. Sprintel ki és ott játszik. Ha a bejárati ajtót nyitva hagyom, szellőztetés céljából, hipp-hopp ott terem és körbeudvaroltatja magát a kutyákkal. Igen, van két "alattvalója" :)) Titi és Kepi lesi Őt, boldogok ha kimegy hozzájuk és óvatosan úgy igazgatják magukat, hogy megsimogassa őket a haramiaherceg:)). Az udvaron felraktam neki a cseresznyefára a kis hintáját, hangosan kacag neki mikor bele ültetjük.

Fogainak száma 5,75. Igen, ilyen hülye szám, a 6. már agyon-nagyon ott van a cél előtt, majd csak kiszenvedjük.

Vannak önálló lépései, általában akkor mikor hozzám siet:))

Folyton dumál, be sem áll a szája, veszekszik is:)

Imád enni, a bébiétel nem jó neki, azt szeretné enni amit mi. Általában kétféleképpen főzöm meg mostanában az ebédet, fűszeresen és fűszermentesen. Ha pépesre van turmixolva nem kell neki, a darabos kaja a nyerő :))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr862847102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása