Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

8 hónap 2 nap

2011.03.04. 15:19 - L.Moni

Rohan az idő. TörpHerceg csak nő és nő és fedezi fel a világot maga körül.

Bármibe kapaszkodva könnyedén feláll, nem sok választja el az önálló járástól. Ami egy kicsit is csúszik a padlón azt járássegítőnek használja:)). Az alsó szint minden zegét-zugát már bejárta. A kedvence a fürdő, ott is a mosógép, pláne ha épp megy (ami nagyon sokat előfordul).

A hét fő atrakciója az az, hogy sikerült kiváltani 2 szopit, az egyik helyett főzelék van (házi készítésű) a másik helyett meg gyümölcs túróval vagy rizzsel. Három szopi maradt. Reggel, 2-3 körül és este. Ezeket nincs szándékpmban kiváltani egyenlőre. Neki is meg nekem is szükséges még ez a kötelék:))

Nevére ügyesen hallgat már, de a becenevei is ismerősek számára:), pedig van egy pár.

Haramiáskodni tud nagyon. A nappaliban a függöny rángatása nagyon tuti dolog szerinte, a konyhában meg a söprű ősi ellenség amit le kell teperni minden alkalommal, ha csak meglát:)). Vasaltruha összehajtogatva nem jó szerinte, szétdobálva viszont jól mutat:) A konyhaszekrény fiókjából is hihetetlenül jó kidobálni a műanyag edényeket:)).

Elbűvölően néz a gyönyörű kék szemeivel, de közben már a következő huncutságon töri azt az édes kis buksiát:)).

Most fura neki egy kicsit itthon, mert cicus is mellőzi az ovit, így osztozniuk kell rajtam és ez egyiknek se az erőssége, egyenlőre legalábbis:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr902710172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása