Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Na hol jártunk már megint?

2011.01.06. 12:03 - L.Moni

Címkék: orvos láz köhögés torokgyulladás

Hát persze, hogy megint az orvosnál :(

Csinike már tegnap délután nyűgös volt. Mondtam is este Z-nek, hogy valami lappang benne. Éjszakánként ráadásul köhögött. Arra vettünk balzsamot a mellkasára és izlani zuzmó szirupot. Könnyebben is aludt az éjjel. Reggel viszont 37,6 volt a hője :(. Extra nyűgös volt, sírdogált, bújt. Ovi lemondva, irány a doktornő.

Ma nagyon kedves volt és normális. Ha mindig ilyen lenne nem gondolkoznék a váltáson. Na de nem ez a lényeg. Megnézte csiripkét. Torokgyulladás és szerencsére nagyon az elején. Megdicsért, hogy hozzá vittem a gyereket és nem az oviba. Kapott köhögéskönnyítőt és tartalékba írt antibiotikumot, ha nagyon belemásznánk. De szerinte, mivel a legelején elkaptuk, a hétvége elég lesz a kúrára. Hétfőn talán már mehet oviba.

Megnézte Gergikét is. Az Ő torka is kezd pirosodni, hajrá :(

Kapjon cicus köhögéskönnyítőjéből Ő is + nála is maradhatnak a homeos bogyóim mint Grétikénél.

Mikor meghallotta, hogy mennyire nincs hangom nekem is írt fel gyógyszert, hogy kicsit könnyebb legyen. Megyek is, beveszem.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr562564649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása