Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Hat hónap

2011.01.02. 13:19 - L.Moni

Címkék: alma kóstolás szavak szeretet hat hónap

Bizony, a mi kis szőkeHercegünk ma hat hónapos. Rohan az idő nagyon:).

Ma van az első nap, hogy Gergőci megkóstólt valami mást is anyatejen kívül. Méghozzá az alma volt az első gyümölcs a széles kínálatból. Mind a hárman ott ültünk és kíváncsian lestük a reakcióját. Azt nem mondhatom, hogy nagyon lelkesen de azért megevett pár falatot :) Sokkal jobban fogadta, mint anno Grétike. A héten még almázunk aztán szépen lassan megismerkedik a többi finom zöldséggel és gyümölccsel is. Legalábbis remélem :).

A kis 6 hónapos tökéletesen fejlődik. 74-es ruhákat hord, nem győzöm kiválogatni a már kinőtt ruhácskáit. Már négykézlábazik és próbálgatja a mászást. A szoba körbekúszása már nem kihívás számára. Probálkozik felállni egyedül. Ha fogja a kezünket nagyon ügyesen kinyomja magát és fülig érő szájjal álldogál, sőt próbál lépdelni a kis törpördög :)). Ügyesen mond pár szót. A kedvencem az annnya, appa, eta (Grétust hívja így) ha meg éhes akkor hammma-hammázik. Anyusom meglepődve és boldogan hallgatta ahogy este a fürdés után a kiságyban feküdt és "annya hamma-hamma" kiabálta:) A nagytesó ebből a szempontból nagy húzóerő számára. Mondjuk nem csak ebben, hanem mindenben. Grétike számára az Isten. Csillogó szemmel néz rá, issza a szavait. Na de a szeretetét maximálisan viszonozza a kis hiszticsini:)

Remélem a későbbiekben is megmarad köztük ez a csodás szeretet, hisz a testvér nagyon fontos.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr462554055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása