Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

És már megint:(

2010.12.21. 22:55 - L.Moni

Címkék: láz doki megfázás

Lassan bérletet válthatunk a gyerekorvosi rendelőbe:(

Ma a változatosság kedvéért Gergőkém miatt. Vasárnap óta zöldes a széklete. Ami magában nem zavart annyira, hisz anyatejet eszik és ilyen előfordulhat főleg ha a fogzás is belesegít. Na de ma reggelre belázasodott. Panadol szirup levitte neki, de úgy voltam vele, hogy inkább nézzenek paramaminak, de én nem megyek neki így az ünnepeknek.

Délután 2-től rendelt a doktornő. Hamar odamentünk, csodával határos módon a 2-es sorszámot kaptuk. Gyorsan bejutottunk, megvizsgálta Gergit a doki. Megfázás. Megbeszéltük, hogy egyenlőre homeopátia, ha nem hatásos akkor AB. Három nap láz után kezdjem el adni.

Kaptunk megint recepteket illetve a homeos szereim is fogyóban így irány a patika. Kiadtunk újabb vagyont a gyógyszerekre majd hazajöttünk.

Gergi sírva ébredt, ritkán szokott így. Lázmérés. 39,7. Kapott panadolt majd 2 óra szenvedés uán még mindig 38,9. Ekkor kapott nurofent is. Így hatott. láza lement.

Nagyon nyugtalan, már ébredt egyszer, pedig az éjszakákat végigaludta mostanában.

Remélem nem lesz szükség az AB-ra. Még olyan kicsike...................

Nagyon össze tudnék most veszni azzal az anyukával aki betegen viszi a gyermekét oviba. Hisz cicus onnan hozta haza, Gergőke meg elkapta tőle:(

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr932531377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnoca79 2010.12.22. 09:00:06

Szia!

Sajnálom, hogy így vagytok karácsony előtt.

Nekem anno a lázra a Viburcol kúp volt jó. www.vital.hu/viburcol

Remélem mihamarabb meggyógyultok.

L.Moni 2010.12.22. 09:02:48

Szia Hajni:)

De jó, hogyírod. Van is itthon csak teljesen elfelejtkeztem róla.
Hamarosan popóglanc jön és akkor kap is egyet.


süti beállítások módosítása