Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Meglepetés csomag Aminától

2010.12.11. 13:50 - L.Moni

Címkék: öröm ajándék csomag meglepetés finomság

Amina egy nagyon kedves barátnőm, akivel sajnos még sosem találkoztam személyesen hisz itt a virtuális világban ismertük meg egymást, küldött nekünk egy meglepi csomagot.

Kapott Gergőci egy édes nyunyiMacit, Grétuska egy nagyon szép horgolt angyalkát (akinek főhelye lesz a karácsonyfánkon) kaptunk házi vaniliáscukrokat és karácsonyi cappucinot. Na meg isteni finom kekszet és muffint :))). A kekszre kicsi lányom azon mód lecsapott és a tegnapi nap folyamán be is termelte. Majd megkért, hogy én is süssek majd neki ilyen finomat. Mára a muffinnak is hűlt helye:)). Nemhiába ír gasztroblogot Ami, finomakat készít:))

Az előzmény az az volt, hogy jelentkeztem nála egy játékra még az év elején. Én azóta teljesen elfelejtkeztem róla. Mikor Ő eszembe jutatta akkor azt hittem majd kapok valami kis apróságot amiről Ő juthat eszembe. Arra nem is gondoltam, hogy Ő az egész családot elhalmozza nagyon nagy örömet okozva mindenkinek:)

Itt is nagyon szépen köszönjük Ami:)))

Ha a fényképező fel lesz töltve akkor fotózom a meglepiket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr662508865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2010.12.13. 20:11:44

Szerintem én örülök a legjobban, hogy Ti örültök az apróságoknak , mert hogy ezek tényleg azok!
És az a legnagyobb dícséret, hogy Gréta cicának ízlett a keksz :).

Nagyon megszerettelek Benneteket,így az éteren keresztül, és nagyon nagyon remélem, hogy tavasszal sikerül összehozni azt a bizonyos találkozót!

puszi!

L.Moni 2010.12.13. 20:14:11

Én is nagyon megszerettelek Titeket :) és biztos, hogy össze fog jönni az a tavaszi találkozó!


süti beállítások módosítása