Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Az első hó

2010.11.27. 10:52 - L.Moni

Címkék: játék hóember olvad

Ma reggelre leesett az idei első hó.

Törpcukor mikor felfedezte rögtön ki akart menni. Rohant át a hálóba és felébresztette az apját. "esett a hó, esett a hó, menjünk ki hógolyózni" kiabálta.

Én kissé kómásan próbálta kicsit lenyugtatni nem sok sikerrel.

Levonultunk  a földszintre. Megcsináltam a reggeliket, megszoptattam Gergőcit. Előszedtem az overálokat és irány ki a hóba.

Sajnos túl enyhe az idő és eléggé olvad a hó. De azért egy hóembert sikerült építenünk:) Ráadásul meg kellett állapítanom, hogy fejlődőképes vagyok. A tavalyi hóemberhez képest az idei díjnyertes lehetne:))

ez a tavalyi

ez pedig az idei első hóból készült :)

Cicus sajnos elég idétlen arcot vág, mint mostanában majdnem minden fotón.

Gergőke is kijütt velünk, de Ő azt csinálta ami számára a legjobb elfoglaltságok egyike, aludt:)

Grétike nagyon jót játszott, külön öröm volt, hogy menetközben kijött az udvarra a szomszéd kisfiú, Barni is. Alig bírtam berángatni csiripkét. de sokáig nem lehetett kint, hisz még nincs teljesen rendben a megfázása után.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr102476393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2010.12.05. 10:06:11

Az utolsó képen tiszta apja a Nagylány! :)))

L.Moni 2010.12.05. 10:07:42

@Amina09: Tényleg egyre inkább apja a kiscsajszi:))


süti beállítások módosítása