Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Szereti:)

2010.10.07. 14:28 - L.Moni

Címkék: játék ovi válltás

Már megszokta és megszerette Grétike az új ovit. Néha még Andi nénizi az óvonéniket de már kezdi megszokni őket is. Külön tetszik neki, hogy itt sok kis játszópajtása van. Jobban elröpül számára az idő. Sokat játszanak, toráznak, énekelnek.

A reggeli ébredés kicsit nehezn megy, ugyanis csini alvókája jobb lett. Az ovi kezdet előtt nem sokkal átállt a 7 körüli kelésre, van hogy 1/2 8-ig is aludna. Ide viszont 8 előtt be kell érni, a csanába elég volt legkésőbb 9-re beesni.

Z viszi őt reggel és meg Gergike megyünk érte ebéd után. Már szokott minket várni, ma is ahogy meglátott fogta az uzsonnáját és rohant hozzám:)

Szerencsére gyorsan és könnyen ment számára a válltás:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr582353453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása