Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Róhanós délelőtt

2010.10.02. 13:26 - L.Moni

Tegnap délelőttünk elég rohanós volt.

Reggel 7 körül kelés (igen, mindenki, pötikénket is beleértve:) ) Közös ébredezés majd Z lement begyújtani. Megjöttek a kőművesek. Kiderült kevés a nemes vakoltat. Még + 20000 ft. Mintha olyan nagyon sok volna :(

Z. elment dolgozni de előtte még bement a gyerekorvoshoz óvodai igazolásért meg Gergőcinek receptért, így olcsóbb a fürdetőkrém.

Mi hárman elsétáltunk az oviba. Csinikém bement. Nagyon meg volt illetődve a drága. A gyerekek aranyosan fogadták. Hangosan köszöntek és integettek neki:) Jókor mentünk. Épp készülődtek ki az udvarra. Sok puszi és ölelés után ott hagytam csinikét, persze a telefonszámom megadtam, és mi átmentünk a védőnénihez.

Pötike 66 cm és 6,65 deka:) Édes kis formás pasi, itt-ott hurkákkal:)))

Védőnő után kis séta aztán irány vissza cicusért. Ahogy meglátott rohant oda hozzánk. Na meg a többi gyerek is. Jöttek megnézni pötikénket.

Megbeszéltük az ovó nénikkel mikor megy cica hétfőn aztán irány a védőnő Grétikével. A 3 éves státuszt megcsinálta neki. Csibi 100cm, minden rendben van vele. Mondjuk ez nem is volt kérdéses. Utána irány a Lacházi fogadó. Elhoztuk az ebédünket és siettünk haza. Majdnem dél volt mire visszaértünk a házhoz. Cicus már nagyon fáradt volt, folyton arra kérlelt vegyem már fel. Sikerült ugyan terelni a figyelmét de azért sok volt neki a séta. Gergőcink folytatta az alvását a teraszon mi meg megebédeltünk.

Grétikémnek tetszett az ovi. Remélem ez a későbbiekben is így lesz. Aranyos volt a két óvonéni. cicus még külön játszott, nem ment oda a gyerekek közé. Gondolom zavarban volt. A csanában 7 kisgyerek volt, itt meg most kint volt az összes csoport. Meg kell szoknia az új helyzetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr962339293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása