Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Szurik

2010.09.06. 15:58 - L.Moni

Címkék: szuri bárányhimlő nyűgös

Ma mindkét csemetém kapott szurit.

Csinike a bárányhimlő ellenit. Nagyon sokat dilammáztam rajta. Sok cikket olvastam, fórumokon kérdezősködtem és arra jutottam, hogy be kell adatnunk. Z meg ismer és tudja, ha azt mondom, hogy igen, akkor már kellően átrágtam a témát. Most kapott egyet majd 2 hónap múlva lesz ráadás. Nem ad teljes védelmet, de legalább megússza majd pár pöttyel. A szurit igazi nagylányként, némán és nagyon-nagyon jól viselte:) Egy nagyon kicsit összehúzta a szemöldökét és ennyi volt az össz reakció.

Gergőke meg a kötelezőt kapta meg + az agyhártya gyulladás ellenit. Ő  már kicsit zaklatottabb volt. Túl hamar behívott minket a védőnő, lemérte a fiatalurat, 63 centi és 6060 gramm, és vártuk a doktornőt. Ő persze nem jött. Gergi meg fázott és sírt és csak hergelte magát. A szurit egész jól viselte. De a várakozás előtte kikészítette, úgyhogy még a rendelőben kapott egy kis nyugi cicit. Majd magamra kötöttem és hazabuszoztunk. Még nem értünk ki a rendelő udvarából és már aludt is a kis huncut.

Itthon már nyűglődés van. Matricát játszik. Most épp a bébihordóban ül és ringatom fél kezemmel. Cicit is többször kér a megszokottnál, nyüszizik állandóan. Csak pasi a lelkem:)

Grétike meg ügyesen lefeküdt és elaludt. Lassan ébredezik, remélem nem lesz nyűgös.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr382275344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása