Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Gyerekszáj:))))

2010.06.10. 09:36 - L.Moni

Volt a karján egy seb. Minden nap elégedetten nyugtázta, hogy megvan még. Egy reggel ijedten vette észre, hogy eltünt:

-Anya, eltűnt a sebem. Nem baj, lesz majd másik!

*  *  *  *

A változatosság kedvéért a hálóban aludt mellettem. Az apja meg az Ő szobájában. Hajnalben Z átjött és próbált odafeküdni az ágyra. Csinike az ágy nagy részén ki volt terülve így odabújt mellém Z és átölelt. Gréti abban a tizedmásodpercben kinyitotta a szemét. Ránézett az apjára. Gyorsan leellenőrize, hogy én megvagyok-e, majd elkezdett felém mászni és szólt az apjához közben:

- menj a helyedre apu

és persze mutatta azt az oldalt ahol Ő szokott aludni:))) Csibe meg hozzámbújt. Az apja meg én is a döbbenettől nevetőrohamot kaptunk:)))))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr632070911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása