Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Reggeli beszélgetés

2010.03.15. 10:03 - L.Moni

Tegnap reggel csodás ébresztőben volt részem:)

Arra nyitottam ki a szemem, hogy a kis drágám simogatja az arcom. Mikor ránéztem akkor elmosolyodott és azt mondta: szeretlek anyuci

könnyes szemmel mondtam neki, hogy én is szeretem. majd megköszöntem, hogy Ő van nekem és azt is, hogy Pötikénk a pocakomban van.

Erre Gréti: - anyuci én is meg akarok születni

Én: - te már megszülettél drágám 2007 szeptember kilencedikén délután.

G: - most akarok megszületni

É: - akkor már megszülettél. Anyu délelőtt besétált a kórházba vizsgálatra és akkor mondták, hogy estére kibujsz a pocakból. Gyorsan hívtam apát. Délután 15:35-kor már a karjaimban voltál. Aztán apu elkisért az első fürdésedre meg az első mérlegelésedre. Mikor visszajöttél már fel voltál öltözve. Majd apucihoz bújva hamar elaludtál. Még le is fotóztalak titeket.

G: - jó volt:)

Kikerestem pár képet ma reggel. Jó érzés volt visszanézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr321840578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2010.03.16. 07:58:18

Ez annyira megható volt!
Édes a kislányod, annyira édes! És ezek a szép emlékek ... :)

L.Moni 2010.03.16. 08:27:44

@Amina09: :)))
Nemsokára nektek is lesznek csodás emlékeitek:)
Már nagyon várom, hogy arról olvashassak:))


süti beállítások módosítása