Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Miért nem tud aludni sokáig mint más kis gyerek????????????

2010.03.01. 10:33 - L.Moni

Címkék: alvás kert korán ébredés

Már lassan és szomorúan megszokjuk, hogy korán kelő cicusunk:(

A mai viszont még korábbi volt mint szokott. Hajnali 3/4 5-kor felsírt, hogy anyuci. Szóltam neki, hogy itt vagyok. Akkor jött az édesapucika? Válaszolt neki, hogy Ő is itt van. Aztán pár perc múlva a párnáját követelte, majd a takaróját kereste, majd sírt, hogy hozzám akar bújni. Majd jött a "beszélgessünk anyuci". "Szomjas vagyok anyuci, éhes vagyok, fáj a nyakam"

Azóta ébren vagyunk. Inkább csak nyitva van a szemünk. Szerintem megyek megiszom a mai második és egyben utolsó kávémat majd kimegyünk az udvarra.

Megpróbálom megcsinálni a kerítést a kiskert köré, ne dibolják össze állandóan a kutyák.

Remélem a friss levegő kiüti csinit és alszunk délben. Nagyon nagy szükségünk lenne rá.

Sokszor nem tudom ám, hogy mitől van neki oly nagyon sok energiája. Nem alvásidőben töltődik vagy valami extra szuper az aksija mert hamar telítődik és újra játékra kész.

Olyan jó volna 8-1/2 9-ig aludni mint más családoknál szokás. Legalább hetente egy-két alkalommal.

 

Vége a kedvenc mesének. Megyünk ki az udvarra.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr711799193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2010.03.01. 14:13:42

Remélem nem fog sokáig koránkelő lenni Gréta leányzód! Kell a maminak is pihenés.


süti beállítások módosítása