Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Mindig csak a hiszti

2010.02.10. 12:43 - L.Moni

Sokszor már azt sem tudja miért csinálja, de azért nem hagyja abba.

Tegnap például a hsztije miatt sokkal később tudtunk elindulni és így sokkal kevesebbet tudott lenni a játszóházban Ani néninél. Pedig imád ott lenni, de a hisztit nem hagyhatta ki.

Tegnap dlben gyesen elaludt és sikeresen 3,5 órát pihent. Én naívan azt gondoltam, hogy kipihent és fitt lesz és lesz egy csodaszép délutánunk. Aha.....

Hisztizett mert nem akart enni, aztán hisztizett mert enni akart. Majd azért mert nem azt kért hanem mást. Végül újra azért mert Ő nem akar enni. Majd ugyanezt eljátszotta az innivalóval is. Több mint fél órás üvöltés után közöltem vele ha nem hagyja abba odaállítom a büntifalhoz és nem megyünk játszóba. A faltól csak akkor jöhet majd el ha csörög a telefonom és indulunk Z-ért. Elhallgatott, szipogott és halkan mondta, hogy szeretnék menni anyuci. Nagy nehezen elindultunk. De azt mondtam neki, hogy ha kihagyja a hisztit akkor már rég játszhatna.

Annyira nincs értelme a hisztiknek. Tudom, hogy csak a határait próbálja, tudom, hogy Ő szeretne lenni a főnök de ez nem megy.

Kevésbé vagyok szigorú mint az apja de nálam is be tud telni az a bizonyos pohár.

Tegnap nagyon-nagyon azon a határon volt, hogy ki is fog borulni.

Ő nem rossz kislány, sőt....

De amiket csinál az rossz. Főleg a folyamatos hisztik.

Majdcsak kinövi ezt a korszakot.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr641745311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása