Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

"Holnap apa nap"

2009.12.19. 20:45 - L.Moni

Címkék: apa képek séta szánkó havazás

Mármint ezt pénteken mondta. Arra a kérdésre válaszolt, hogy milyen nap lesz holnap kislányom. "Holnap apa nap" Mondta boldogan, majd hozzátette, megyünk Karcsi bácsi és Kriszti néni úszi.

Hát jól elmentünk:))

Idén most volt utoljára úszás, kitört ott is a téli szünet. Mi elkezdtünk készülődni az első órára ami 8-kor kezdődik, aztán beláttuk, hogy lehetetlen odaérni mert hát kutyaetetés, meg kávézás, meg öltözés, meg játék, meg minden. Oké, akkor a következőre mindent kényelmesen megcsinálunk és időben odaárünk. Aha, naná hogy NEM. Elkéstünk szokásunkhoz híven:) Már meg sem lepődtek rajtunk:)) De az óra jó volt. Igaz cicus kicsit anyás volt (apájának kellően rosszul is esett, ámbár próbálta tagadni) bújt párszor hozzám de sokat úszott, folyam,atosan járt a lába. Keresztbe többször átevickélte a medencét. Nagyon élvezte, de a végén, a szaunában, már hisztizett.

A háznál már apa búj, gyere volt:)

Az alvás persze kimaradt. Cserébe segített nekem fatörzset csinálni (finom lett) játszottunk, mesét néztünk, szokásos dolgok.

Délután elkezdett esni a hó, szép sűrű hóesés. Én imádom a havat. Ki is mentünk sétálni, szánkózni a hóesésben. Csinimini imádta:) Felválltva húztuk, apa meg én. Volt, hogy futottunk is vele. Na az különösen tetszett neki, csak én hamar kidőltem (irul-pirul) Szánkózás után segített a havat letakarítani a járdáról, pontosabban fogalmazva a legnagyobb igyekezetével is hátráztatta az apját:)) Majd hátul egy kicsit még játszottunk és jöttünk volna be. Aha...........Meg kellett vesztegetni egy kis szaloncukorral, hogy bejöjjön. De mentségemre legyen mondva 1, már szét voltam fagyva, 2, ma nagyon jól evett és nem bántam egy kis édességet.

 

Mivel ma az alvás kimaradt, estére a nyűgösséget a tökélyre fejlesztette. gyors fürdés, örülés az adventi manótól kapott kis kesztyűnek, próbált meglógni az alvás elől, de kellő ráhatással 2 perccel azután, hogy hozzám bújt már aludt is. Édesen, mélyen, gyönyörűen. Szívem szerint összepuszilgatnám, de nem lehet. Felébredne, pihennie meg kell.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr221609753

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: web hosting sites 2018.08.31. 20:42:34

is biaxin penicliin - Oxycontin 30 mil

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása