Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Hajnali meglepi a hisztizsáknak

2009.12.06. 12:01 - L.Moni

Címkék: mikulás hiszti meglepetés

Ma megint hajnalban kelt. 6 előtt. Szinte rögtön hisztivel kezdett, mert az apukája hamarabb megtalálta a cipőjében a Mikulás ajándékát. Cicus el akarta kérni az apja meg nem adta, hisz az az övé. Mondta Grétinek nézze meg a csizmáját az ablakban hátha neki is hozott ajándékot. Nem volt rá hajlandó. Aztán nagy nehezen az apukájával kézenfogva odament az ablakhoz.

Na azt az örömet:)))

Ott volt az oly sokszor lerajzolt maci (ez a Mikulás nagyon figyelmes) na meg extra sok édesség. A gumicukorra rögtön lecsapott, mire ez a poszt írodik már el is fogyott az egyik csomag. Azért a virgácsot is becsempészték a cipőjébe a krampuszok. Vajon miért............................?

A macinak adott nevet. Kokonak hívjuk. Eteti, itatja. Ahová megy viszi magával és odaülteti ahol Ő ül.

A mai nap meglepetése volt még az is, hogy bementünk Csepelre várni a Mikulást. Busszal akart menni. Az odautat végighisztizte mert nem akkor indult a busz amikor mi felszáltunk rá, hanem amikor a menetrend előírta. Majd eszébe jutott, hogy Kokót a háznál hagytuk (direkt, nem akartam azt is cipelni)majd kiakadt, hogy miért álltunk meg olyan sokszor és nyitja ki a sofőr bácsi az ajtót. Szóval talált mindig okot a hisztire. Miután odaértünk is persze. Kért pogácsát kapott. Nem kérte és én megettem. Aztán meg hisztizett, hogy mégis kér. Na végre megérkezett a Télapó bácsi. Kapott csini szaloncukrot cserébe azért mert oly lelkesen integetett neki. A krampusztól meg kicsi csoki mikulást. A frissen mosott kabátját és sapkáját összekente. Majd újra indult a hiszti. Mert nem jött rögtön a busz, aztán meg nem hagytam, hogy álljon az ülésen. Majd nem hagytam rohangálni, majd nem Ő nyomta meg a leszállás jelző gombot.

Miután visszaértünk természetesen tovább folytatta/folytatja a hisztit. Most épp egy joghurt miatt.

Van egy jó ebben az egészben. Az apja eddig mindig megúszta az egész napos hisztiket. Most legalább megtapasztalja.

Most megyek és megpróbálom elaltatni majd utána sütök gofrit, nem mintha megérdemelné.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr981577565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása