Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Anya, apa nem megy dolgozni

2009.11.28. 12:36 - L.Moni

Ezt tegnap korán reggel mondta a kis csinikénk, boldogan csillogó szemekkel.

Sajnos tévedett, mert ment Z, csak nem BKV-val, hanem autóval, mert várhatóan nagyon későn ért volna haza ha nem autóval megy. Ezt még előző este megbeszéltük, csak hát akkor minike aludt és nem hallotta. Reggel meg azt érzékelte, hogy nincs rohanás, öltözés, hanem beszélgetünk, apa kicsit játszik vele és rögtön azt a következtetést vonta le, hogy nem megy dolgozni.

Mikor ezt mondta nekem könnybe lábadt a szemem, nagyon hiányzik neki Z.

Ma itthon van és én máris a tányér szélén vagyok :) Apa öltöztesse reggel, apa ültesse a kocsiba, apa vegye ki. Apa bontsa ki a joghurtot. Csak apa, apa és apa:)) Olyan jó nézni Őket. Játszanak, bújnak, vitáznak de mindketten ragyognak. Végre egy apa-lánya nap:)) Az egész heti munka után már nagyon ráfért mindkettőjükre :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr201558414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása