Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Fa

2009.11.13. 12:51 - L.Moni

Tegnapra igérték és ma hozták ki.

Hasított akác tüzifa. Nem sok, 1,5 köbméter. De kellett már venni mert fogyóban volt/van amit itt hagytak Karcsi bácsiék, az előző tulajék. Fűteni meg kell. A gáz meg nagyon drága, na meg nem is lehet vele olyan meleget csinálni mint a fával.

Grétikém nagyon élvezte ahogy a teherautó betolatott az udvarra mejd elkezdték róla ledobálni a fát. Nagy szemekkel nézte és szerintem ment volna oda segíteni ha én nem fogom a kezét:) Miután elmentek segített lehordani nekem egy keveset. Én vittem amennyi a kezembe fért Ő meg mindig megfogott egyet és szépen lesétált vele majd berakta a helyére. Aztán büszkén és boldogan indult a következőért:))Na nem mindet vittük ám le, nem hagyom ki a jóból Z-t. Épp csak annyit, hogy be tudjon majd állni a kocsival ha este hazaér. A többi majd az Ő dolga lesz.

A fa hordása után persze kint maradt:)) Hisz végre süt a nap, jó idő van:)) A napokig tartó esőzés után már kellett ilyen szép nap is. Cicus élvezi:)) Az alvást is kihagyná szíve szerint de ahoz meg én ragaszkodom, Ő meg utána hálás mert újult erővel tud rosszalkodni:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr601522290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnoca79 2009.11.13. 14:57:45

Látod, neked a fahordás munka neki meg játék!!
Úgy a szeme előtt van, ahogy viszi egyedül azt a 'nagy" fadarabot.
Bó is azt szokta csinálni a legójával - nagy duplo - ami egy 'pempörzs2-ös dobozban kapott helyet, hogy nyöszög miközben hozz. Olyan édesek olyankor amikor segítenek. Kicsi felnőttek ... és még élvezik is.


süti beállítások módosítása