Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Almaleve

2009.11.13. 09:49 - L.Moni

A sláger innivaló az utóbbi hetekben. Ahogy főzöm úgy fogy. Ez 100% bio almából és cukormentesen készül. Én főzöm. A hulott almából. Tizenegynéhány üveg van, ami talán megmarad karácsonyig de feljebb tornászni nem tudom a számát. Hiába zárom én le az üveget, cicus jön és szól, hogy anyucika inni kérek almalevet és kap is:)) Utánpótlás még van és még mindig a hullott almát darabolom és főzöm ki. Rengeteg van/volt.

Elkészítése egyszerű. Anyósom kölcsönadta a lepárlóját és azzal csinálom. Csak beledarabolom a megmosott almát és a többit a gáz főzőlap elintézi. Megbeszéltük Z-vel, hogy fogok kapni ilyen edényt. Nagyon jó találmány:)) A vele készült levet szívesen adom cicusnak mert tudom, hogy nincs tele tartósítóval és cukorral. Jó az íze és tele van c vitaminnal. Tavasszal majd cseresznyelevet is főzök vele. Hátha finom lesz az is:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr431521923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása